admin admin .

admin

نقش زنجبیل در بیماری های قلبی

ادرار آور ، کاهش اسپاسم ، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ ، افزایش ترشحات روده ای معدی ،پایین آورنده ی کلسترول خون، و محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا است . در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شده است که زنجبیل دارای خاصیت ضد سرطانی است. جینجرول ، مهم ترین جزء تشکیل دهنده ی زنجبیل که مسئول ایجاد طعم و مزه در این گیاه است که از رشد سلول های سرطانی مخصوصا سرطان روده بزرگ در انسان جلوگیری می کند.

یکی از مهمترین خواصی که برای زنجبیل می توان بیان کرد، خاصیت این ماده گیاهی برای مشکلات قلبی است. زنجبیل می تواند به خوبی بر روی فشار خون اثرات مثبت بگذارد و مشکلات ایجاد شده را رفع کند. متاسفانه برخی گمان می کنند که اگر از مواد طبیعی استفاده کردند باید مواد شیمیایی و داروها و قرص های خود را کنار بگذارند. این تفکر غلطی است. به ویژه در مشکلات قلبی و عروقی مثل فشار خون، اگرچه مواد طبیعی مثل زنجبیل اثرات شگرفی دارند؛ اما باید حتما زیر نظر پزشک متخصص داروهای شیمیایی کم و زیاد شوند

 

با این حال توصیه می کنیم در کنار داروهای شیمیایی که مصرف می کنید، حتما به اثرات مواد طبیعی برای اثرگذاری روی بیماری های قلبی توجه کنید. زنجبیل یکی از این مواد طبیعی است. دقت داشته باشید که معجون های زنجبیلی خود می توانند گزینه خوبی برای درمان مشکلات قلبی و عروقی باشند. برای مثال ترکیب عسل طبیعی با زنجبیل، معجونی شگفت انگیز برای درمان فشار خون و بیماری های قلبی و عروقی است. اگر به صورت منظم و اصولی مصرف شود، اثرات فوق العاده عالی از خود بر جای می گذارد.

نقش زنجبیل در بیماری های قلبی

اثر معجزه آسای سیر در فشارخون

درمان 100 درصد فشار خون با جدید ترین روش مطمئن سال 2021

کاهش فشار خون با راهکارهای ساده

درمان گیاهی فشارخون

تاثیر گشنیز بر فشارخون

فشار خون و نمک

در این مطلب تلاش کرده ایم تا به صورت خلاصه، اثرگذاری زنجبیل بر روی بیماری های قلبی را مرور کنیم. این مطلب می تواند برای دیدگاه شما برای مصرف زنجبیل به صورت تنها یا ترکیب زنجبیل با عسل طبیعی، مناسب باشد.

اثرات زنجبیل در بیماری های قلبی
نقش زنجبیل در بیماری های قلبی

اینکه دقیقا چرا زنجبیل بر روی بیماری های قلبی اثر می گذارد، موضوع مهمی است که باید به آن اشاره شود. علت اثرگذاری زنجبیل بر روی بیماری های مختلف قلبی متفاوت است؛ اما در اینجا به مهمترین آن ها اشاره می کنیم.

1- اثر ضد التهابی
واکنش های التهابی ایجاد شده در سرخرگ ها از طریق اکسیداسیون چربی ها و متابولیت های اسید آراشیدونیک از ریسک فاکتور های اصلی برای بیماریهای قلبی عروقی است. ترکیبات زنجبیل مانع تولید سیتوکین های التهابی و آنزیم های تولید کننده پروستا گلاندین ها می شوند و از این طریق کاهش دهنده واکنشهای التهابی و بیماریهای قلبی هستند.

جالب است بدانید که یکی از دلایلی که بیان می شود برای رفع بیماری های قلبی از زنجبیل و عسل استفاده شود این است که عسل نیز خاصیت ضد التهابی شناخته شده ای دارد و از دیرباز مورد استفاده بوده است. ترکیب زنجبیل و عسل یک معجون ضدالتهابی فوق العاده عالی خواهد بود.

مصرف بره موم نیز در کنار عسل و زنجبیل می تواند اثرات ضد التهابی مناسبی برای رفع بیماری های قلبی از خود بروز دهد. در نتیجه زنجبیل را به تنهایی برای این منظور استفاده نکنید. حتما از عسل طبیعی و بره موم و حتی دیگر مواد طبیعی ضد التهاب مصرف کنید تا اثرات زنجبیل بیشتر نمایان شود.

2- اثر آنتی اکسیدانی
عسل زنجبیل لیمو بیماری های قلبی

زنجبیل باعث جمع آوری و باند شدن رادیکالهای آزاد ومحافظت غشاء سلولی از اکسیداسیون می شود. زنجبیل به صورت معنی داری باعث پایین آمدن پراکسیداسیون چربی و افزایش سطح آنزیم های آنتی اکسیدانی می شود. به طوری که خاصیت آنتی اکسیدانی زنجبیل مشابه اسید اسکوربیک است. این یعنی با یک ماده تمام آنتی اکسیدان طرف هستیم. حال فرض کنید به این ماده، عسل طبیعی نیز اضافه شود. یک معجون آنتی اکسیدان قوی برای مقابله با انواع بیماری های قلبی و عروقی!

 

خوشبختانه خاصیت آنتی اکسیدانی عسل طبیعی نیز به اثبات رسیده است. اگر می خواهید از خاصیت زنجبیل به عنوان یک آنتی اکسیدان استفاده کنید، حتما عسل را نیز با آن مصرف کنید. خاصیت آنتی اکسیدان معجون عسل و زنجبیل می تواند معجزه ای برای مقابله با بیماری های قلبی و عروقی باشد.

3- اثر بر چربی خون
زنجبیل باعث کاهش کلسترول، تری گلیسرید، VLDL،LDL ، فسفو لیپید ها و در نتیجه کاهش تخریب های آترواسکلروتیکی و همچنین باعث افزایش HDL می گردد. زنجبیل با تاثیر بر کبد باعث کاهش بیوسنتز کلسترول و با تحریک تبدیل کلسترول به اسید های صفراوی باعث افزایش دفع مدفوعی آنها می شود. اثر زنجبیل بر چربی خون در مجامع علمی به اثبات رسیده است. بسیاری از عسل های طبیعی نیز می توانند به درمان چربی خون کمک کنند. علاوه بر این بره موم و ژل رویال و برخی مواد گیاهی دیگر نیز در کنار زنجبیل می توانند به رفع مشکلات قلبی ناشی از چربی کمک کنند.

تحقیقات علمی نشان داده است که بره موم از جمله بهترین موادی است که می تواند بر روی چربی خون اثرات مستقیم بگذارد. خوشبختانه مصرف زنجبیل در کنار بره موم این اثرات را دو چندان می کند. می توانید از معجون عسل بره موم در کنار زنجبیل برای درمان چربی خون کمک بگیرید تا به صورت مستقیم بر روی چربی خون اثربگذارید. البته فراموش نکنید که برای اثرگذاری کامل حداقل باید چندین ماه از این مواد طبیعی استفاده کنید.

هشدار: اگر زود گرمی تان می شود، حتما از عرق کاسنی، شربت خاکشیر، اسفرزه، تخم شربتی و... برای کاهش حرارت بدن استفاده کنید.
4- اثر ضد لخته ای
نقش زنجبیل در بیماری های قلبی

زنجبیل مانع تشکیل لخته ناشی از آراشیدونیک اسید و ترومبوکسان ناشی از سیکلواکسی ژناز و سنتز پروستوگلاندین ها و پروستاسیکلین ها همراه با افزایش فعالیت های فیبرینولیتیکی می گردد. تاثیر زنجفیل بر کاهش چسبندگی پلاکت ها قوی تر از سیر و پیاز است. این در حالی است که عده ای سیر را در این زمینه پرخاصیت تر می دانند. با این حال هم سیر و هم زنجبیل هر دو می توانند اثرگذاری مطلوبی داشته باشند.

دمنوش زنجبیل و عسل طبیعی یکی از بهترین دمنوش ها برای مقابله با لخته های خون است که مهمترین عامل بروز بیماری های قلبی از جمله سکته ها هستند. با این حال همانطور که گفته شد، سیر نیز می تواند اثرات مفیدی برای این منظور داشته باشد. در نتیجه اگر بتوانید معجونی از عسل و سیر و زنجبیل درست کنید، احتمالا تاثیر فوق العاده ای از آن مشاهده خواهید کرد. با این حال اکر در معرض لخته خون هستید حتما با پزشک معالج خود مشورت کنید.

5-اثر بر فشار خون
مصرف زنجبیل باعث گشاد شدن عروق و کاهش فشار خون میگردد. این ماده طبیعی می تواند به خوبی همانند سیر، اثرات عالی بر فشار بالا داشته باشد. به گونه ای که احتمالا می تواند به تنظیم فشار خون منجر شود. با این حال محققان بر این باورند که ترکیب زنجبیل و عسل یا معجون سیر، زنجبیل و عسل، گزینه ای عالی برای تنظیم فشار خون است. البته برخی عوارض جانبی سیر ممکن است برای افراد وجود داشته باشد. در نتیجه بهتر است حتما با مشاوران طب سنتی در این زمینه مشورت کنید.

برخی از ما سوال می پرسند که آیا زنجبیل ممکن است بر روی فشار خون اثر منفی بگذارد؟ یا اینکه آیا زنجبیل فشار خون را بالا می برد؟ پاسخ به این سوال به برخی موارد وابسته است. تحقیقات نشان داده که نه تنها زنجبیل اثر منفی روی فشار خون ندارد بلکه باعث کاشه فشار بالا نیز می شود. کاهش فشار بالا نیز به دلایل مختلفی توسط زنجبیل اتفاق می افتد که باید به صورت مجزا مورد بررسی قرار گیرد. با این حال در برخی شرایط ممکن است برای بیماران فشار خون بالا، مصرف زنجبیل اذیت کننده باشد.

به صورت کلی باید در هنگام مصرف زنجبیل برای اثرگذاری بر روی بیماری های قلبی و عروقی و همچنین فشار خون، ابتدا مقداری از آن را با دوز کم مصرف کرد و به مرور زمان اضافه نمود. در این صورت می توانتیم تست کنیم که آیا زنجبیل اثر منفی روی فشار بالا دارد یا خیر

توصیه می کنیم برای تنظیم فشار خون، در کنار مصرف زنجبیل، از عسل طبیعی و بره موم نیز استفاده کنید. معجون عسل بره موم یکی از بهترین ترکیبات برای درمان فشار بالا است. اگر همزمان از عسل بره موم و زنجبیل استفاده کردید و احساس گرمای بیش از حد یا حرارت فوق العاده زیاد در بدنتان کردید، جای نگرانی نیست. کافی است از مصلح این ترکیبات مثل عرق کاسنی استفاده کنید. اما حتما استفاده از بره موم را در برنامه درمانی خود قرار دهید.

کاهش فشار خون با راهکارهای ساده

درمان گیاهی فشارخون

تاثیر گشنیز بر فشارخون

درمان فوری فشار خون

ترکیب دارویی برای فشارخون

نکاتی ساده برای درمان فشار خون

موارد منع مصرف
نقش زنجبیل در بیماری های قلبی

وقتی در مورد این موضوع سوال می شود که آیا زنجبیل برای قلب خوب است یا نه، عموما افراد به دنبال عوارض جانبی زنجبیل برای قلب می گردند. اگرچه به صورت قطع نمی توان گفت که زنجبیل هیچ ضرری برای قلب ندارد؛ اما به طور کلی می توانیم به این موضوع بپردازیم که مصرف بیش از اندازه زنجبیل ممکن است خطراتی را برای قلب داشته باشد. با این حال اگر به بیماری های قلبی مبتلا هستید و با مصرف زنجبیل دچار تپش قلب خیلی غیرعادی می شوید، بهتر است مصرف زنجبیل را متوقف کنید.

درنتیجه صحبت از مضرات زنجبیل برای فلب چندان کار ساده ای نیست و نیم توانیم منع مصرف دقیقی برای آن مشخص کنیم. تجربه نشان داده که مصرف این ماده طبیعی به صورت نرمال هیچ عارضه جانبی برای بیماران مبتلا به بیماری های قلبی نداشته است. با این حال بهتر است شما با احتیاط از این ماده طبیعی مصرف کنید تا نتیجه بهتری از آن بگیرید. هرچند مصرف زنجبیل همراه با عسل طبیعی، راهکار مطمئنی است که می تواند به شما خواص بیشتری از زنجبیل را بدهد و جلوی خطرات احتمالی این ماده طبیعی بر روی بیماران قلبی را نیز خنثی کند.

علاوه بر اینکه برخی احتیاط ها برای بیماران مبتلا به بیماری های قلبی یا افرادی که زود دچار تپش قلب می شوند برای مصرف زنجبیل وجود دارد، برخی ملاحظات عمومی نیز ممکن است برای زنجبیل مد نظر باشد که در ادامه برخی از مهمترین آن ها را آورده ایم:

در کودکان زیر 2 سال نباید استفاده شود.
مصرف زیاد زنجبیل موجب سوزش سر دل میشود.
افرادی که سنگ کلیه دارند باید قبل از مصرف زنجبیل حتما با پزشک مشورت نمایند.
اگر داروهای رقیق کننده خون مثل وارفارین و آسپیرین مصرف می کنید زنجبیل نخورید .
مصرف آن در دوران بارداری وشیردهی باید در حد متعادل باشد.
نتیجه گیری
مدارک موجود نشان دهنده اثرات مفید زنجبیل بر التهاب، رادیکال های آزاد، هایپرلیپیدمی، توده پلاک های خون و فشار خون است. مصرف این دارو به عنوان چای زیاد معمول نیست ولی مصرف روزانه یک گرم از پودر زنجبیل توصیه می شود. به ویژه اگر پودر زنجبیل را با عسل طبیعی مرغوب مخلوط کنید، قطعا می توانید اثرگذاری فوق العاده عالی این معجون را ببینید. عسل های مختلفی برای این منظور وجود دارد. با این حال هر نوع عسلی، قطعا خواص لازم برای مقابله با بیماری های قلبی و عروقی را داشته و می تواند مورد استفاده قرار گیرد. عسل گشنیز یکی از بهترین این عسل ها محسوب می شود

سعی کنید برای نتیجه گیری بهتر، حتما به صورت منظم و مداوم از زنجبیل استفاده کنید. زنجبیل را به میزان کم اما روزانه مصرف کنید تا به عنوان ماده ای جدایی ناپذیر از رژیم غذایی تان محسوب شود. مطمئن باشید در یک دوره زمانی مناسب، بهبود پیدا خواهید کرد. با این حال حتما با مشاوران طب سنتی و پزشکان متعهد مشورت کنید
منبع : ایران عسل


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ساعت: ۱۱:۴۴:۴۴ توسط:admin موضوع: نظرات (0)